Tumstock.se/Guider och tips/Populära varumärken

Populära varumärken vid hemmafix

Varumärket Bosch

Bosch är ett varumärke som har funnits i århundraden. Företaget grundades i Tyskland av Robert Bosch när han presenterade den första magnetoapparaten för bilar på Frankfurt Motor Show 1901. Sedan dess har de gått vidare och blivit en global ledare inom elektroniska system och elverktyg med över 300 dotterbolag världen över. De har sedan dess utökat sitt produktsortiment till att omfatta skruvdragare, sticksågar, skruvdragare, tigersågar och mycket mer.

Varumärket Bahco

Bahco har funnits i mer än 160 år och under den tiden har de utvecklat en rad produkter som uppfyller behoven i nästan alla branscher. Företagets framgång bygger på deras fokus på kvalitet, innovation och kundservice. De har också åtagit sig att se till att alla deras produkter tillverkas under säkra arbetsförhållanden; detta inkluderar att skydda arbetare från exponering för farliga kemikalier med PPE (personlig skyddsutrustning). Detta åtagande sträcker sig inte bara till dem själva eftersom de också ser till att alla leverantörer som arbetar med dem också följer dessa regler. Deras mål är inte bara att tillhandahålla högpresterande verktyg utan också att se till att alla kan göra det på ett säkert sätt under hela deras livslängd. Populära verktyg tillverkade av Bahco är avbitartänger, bågsågar och bågfilar.

Varumärket Ryobi

Ryobi är ett varumärke som skapades 1917 av Ryōbei Hayakawa. Företaget har vuxit till att bli ett av de mest kända varumärkena för heminredning och elverktyg såsom borrmaskiner och skruvdragare, men de är också kända för sina batteridrivna trädgårdsredskap. De har expanderat till andra marknader som snöslungor, gräsklippare, kantskärare, häcksaxar och motorsågar.

Varumärket Stanley

Stanley är känt för sin långa historia och tradition, men har också ett rykte om att skapa högkvalitativa produkter. Stanley grundades 1913 av William O. Stanley, och idag omfattar deras verktygssortiment allt från snickarhammare till kofötter med över 100 års erfarenhet bakom varje verktyg de tillverkar. Verktyg som få andra verktyg på marknaden kan stå sig mot idag.

Varumärket Dewalt

Dewalt är ett välkänt namn inom elverktygsindustrin. Företaget har ett utmärkt rykte för hantverk och innovation, med produkter som är av hög kvalitet och utformade för att hålla länge. De tillverkar allt från borrmaskiner till cirkelsågar, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla projekt du kan tänka dig.

Varumärket Black & Decker

Black & Decker har varit ett pålitligt varumärke i många år, och de har expanderat till att erbjuda produkter i olika kategorier såsom tigersågar och skruvdragare. De är kända för sin utmärkta utförandekvalitet och tillförlitlighet bland konsumenterna. Deras verktyg finns i hem över hela världen, från små lägenheter till stora herrgårdar, samt på arbetsplatser där hantverkare behöver pålitliga verktyg som håller under tuffa arbetsförhållanden. Varumärket Black & Decker är verkligen ett av de mest kända varumärkena som finns idag!

Varumärket Hultafors

Hultafors är ett varumärke för handverktyg som specialiserar sig på yxor, yxor och knivar. De har funnits sedan 1883 och finns i Sverige. Grundaren av företaget var Johan Hultafors som började med bara sex yxor att sälja innan han expanderade till andra produkter. Företaget har förblivit familjeägt i fem generationer nu och de flesta anställda är andra eller tredje generationen!

Hultafors motto är "verktyg för livet", vilket innebär att de tillhandahåller hållbara verktyg som håller tillräckligt länge för att kunna föras vidare i flera generationer. Deras mål är inte bara att förse kunderna med kvalitetsvaror utan också att ge tillbaka till samhället genom att donera tid, pengar och tjänster genom sin filantropiska gren. Populära Hultafors verktyg är deras yxor och gummihammare.

Varumärket Fiskars

Fiskars är ett varumärke som tillverkar verktyg för trädgårds- och landskapsarbete. De har varit verksamma sedan 1649 då de började producera det första yxhuvudet i stål i Finland. Idag har Fiskars vuxit till ett av de mest kända varumärkena med produkter som säljs i mer än 50 länder runt om i världen. Deras produktsortiment omfattar trädgårdsredskap, hushållsartiklar, knivar och saxar; alla tillverkade av deras karakteristiska orangehandlade stål som du hittar på allt från handbeskärare till kökssaxar och verktygsknivar. Populära Fiskars verktyg är deras yxor och släggor.

Varumärket Stihl

Inget annat märke är så känt för motorsågar som Stihl, och det är lätt att förstå varför. De är det ledande företaget i denna bransch eftersom de lägger vikt vid detaljer, vilket gör dem till ett av de bästa företagen på jorden. Om du letar efter ett pålitligt verktyg som kommer att hålla i många år, utan att gå sönder eller behöva repareras regelbundet, då är Stihl ditt svar!

Varumärket Husqvarna

Varumärket Husqvarna är en viktig del av branschen för motorutrustning. De är kända för att tillverka högkvalitativa produkter till överkomliga priser, och det har de gjort sedan de grundades 1689. Sedan dess har de vuxit till att bli ett av de mest kända varumärkena i världen med över 100 års erfarenhet. Deras verktyg används av yrkesverksamma över hela världen på byggarbetsplatser, gårdar och även för personligt bruk hemma. Med deras stora utbud av gräsklippare, motorsågar, trimmer och kantskärare, generatorer, högtryckstvättar, snöslungor, traktorer och mycket mer kan du hitta alla typer av elverktyg som du kan tänka dig! Vare sig du är nybörjare eller erfaren yrkesman som vill uppgradera din arsenal.


Skrivet av Henrik Andersson

Skriv en kommentar